QA services

Wij zijn de digitale sleutel die jouw software naar een hoger niveau tilt

Test automation

Test automation is een eerste belangrijk onderdeel van Quality Assurance. Software krijgt regelmatig updates, wat inconsistenties in de hand werkt. En diezelfde software moet daarnaast compatibel zijn met zoveel diverse besturingssystemen, browsers, apparaten en netwerken dat het begrijpelijk is dat die soms niet kan volgen. Het is onbegonnen werk om al jouw softwareapplicaties handmatig te testen. Bij Refleqt zetten we daarom volop in op test automation tools en scripts. Zo waarborgen wij de kwaliteit van jouw software en zorgen we dat jouw software development robuust, betrouwbaar en compatibel blijft.

Benieuwd wat ons team van ervaren professionals voor jou kan betekenen?

What we do, is why we do it.

De kwaliteit van je softwaretoepassingen is de sleutel tot het succes van jouw onderneming. Dat weten we als geen ander bij Refleqt, daarom zijn wij de partner voor de Quality Assurance (QA) van jouw software development. Onze experten staan je bij doorheen alle stappen van QA. We hebben tonnen ervaring in test automation, performance testing, QA scans, Test architecture en functional analysis. En die ervaring, daar mag jij mee op surfen.

Functional analysis

Wanneer je een nieuwe software laat bouwen, wil je liefst een first-time-right succes. Om dat te waarborgen, plan je best aan het begin van de ontwikkelstraat een functional analysis (FA) in. Meten is gewoon weten en daarvoor ben je bij Refleqt aan het goede adres. Via onze functional analysis service helpen we jou om alle gewenste functionaliteiten van de softwareapplicatie in kaart te brengen en ondersteunen we je bij het stellen van de juiste vragen. Zo scheppen we samen een gestructureerd en duidelijk beeld over wat en hoe jouw software development moet verlopen.

Performance testing

Met performance testing evalueren we verscheidene aspecten van de prestaties van jouw softwareapplicaties. We gaan actief op zoek naar de bottlenecks. Zo zijn wij de garantie dat jouw software aan de verwachtingen voldoet, acceptabele prestatieniveaus haalt en die ook behoudt. Op die manier voorkomen we dat jouw softwareapplicaties traag worden, bugs vertonen of onverwacht crashen.

Quality Assurance scan

Laat onze experten jouw quality process onder de loep nemen met een Quality Assurance scan. Gedurende de scan nemen we de hele test lifecycle van jouw software development onder de loep. Dit onderzoek zorgt ervoor dat we de problemen, uitdagingen en pijnpunten van jouw softwareapplicaties kennen. Met die kennis stellen we de ideale teststrategie op om de kwaliteit, prestaties en veiligheid van jouw software te garanderen.

Benieuwd hoe we de kwaliteit van jouw softwareapplicaties naar een hoger niveau kunnen tillen?

Test architecture

De meeste IT-professionals hebben vanuit hun opleiding al wel wat QA-kennis, maar de echte ervaring leer je pas in het veld. Wij lenen onze expertise daarom graag uit. Onze Test experten begeleiden je in het opzetten en implementeren van een QA-strategie op maat. Zij dompelen je helemaal onder in diverse QA-processen, test automation solutions, CI/CD integratie en performance testen. Lijkt zo’n opzet op maat je wat?

Analyze – Test – Boost

Je wenst snelheid te maken in het lanceren van nieuwe applicaties? Je wil weg van de quality issues in je huidig ontwikkelproces? We baseren ons op een demo van je huidige applicatie en organisatorisch & architecturaal landschap. Afhankelijk daarvan gaan we in dialoog met de juiste organisatierollen.

Leer je ons graag beter kennen?